Bitte Sprache wählen

Hallo, bitte hier einloggen

Noch kein Mitglied?
und das neue & bessere, preisgekrönte English Live entdecken.

Close

+49(0)21136874328

Willkommen bei "World of Sports"
Join in the fun as we discuss and practice talking about our favorite sports.
Kategorie:Lifestyle
Sprache: English
Mitglieder: 1054
Leiter: samantha (Administrator)

Willst du diese Gruppe wirklich verlassen?

Soll die Diskussion Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv wirklich gelöscht werden?
Von ahasaj1, am 07.09.2015 14:44:45
Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv

“Kemi nisur përgatitjet që në momentin e hedhjes së shortit. Përgatitjet po shkojnë mirë dhe jo vetëm unë, por i gjithë ekipi do të japë maksimumin. Nga forma e treguar shohim shenja pozitive dhe shpresojmë për një ndeshje të mirë”, ka thënë Berisha.

Ndeshja ndërmjet Portugalisë dhe Shqipërisë nis në orën 20:45. /KosovaPress/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/futboll/sonte-shqiperi-portugali-kuqezinjte-synojne-rezultat-pozitiv-24444/#sthash.uDIchQoU.dpuf

IF YOU DON`T UNDERSTAND IT ,TRANSLATE IT .

IT`S IN ALBANIAN LANGUAGE.

Von SMercado156, am 07.09.2015 22:12:51
RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
Why don't you speak English,for God's sake?!
Von ahasaj1, am 08.09.2015 04:19:31
RE: RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
couse i`m from albania.